Bil udlejning

Lej en bil i København på Amager eller i Århus hos Lej Et Lig. Vi tilbyder bil udlejning i København, på Amager og i Århus.

Lej en bil i København på Amager eller i Århus hos Lej Et Lig. Vi tilbyder bil udlejning i København, på Amager og i Århus. Hos Lej Et Lig bil udlejning kan vi tilbyde både personbiler til endagsture eller ferie. Vi har også varevogne til flytning eller transport. Vi har en helt fast prisstruktur, hvilket gør firmaets profil helt gennemsigtig i forhold til udgifterne.

Vi er Danmarks billigste indenfor bil udlejning og for at understrege dette giver vi prisgaranti. Vi vil være billigst! Kan du få en billigere bil et andet sted for samme pris, så vil vi garantere at vi kan slå den. Billeje skal være enkelt. Vores personbiler er små, og lette at komme rundt i byen med. Vores varevogne er i mange forskellige størrelser og kan derfor bruges til stort set alle formål.

De fleste af vores kunder benytter dem dog til at flytte i. Hos Lej Et Lig bil udlejning gør vi ikke forskel på vores kunder. Alle er lige og alle bliver derfor behandlet ens, når de vælger vores bil udlejning. Vi håber, at vi har den vare under vores sortiment i bil udlejning, du forespørger på, og vi håber dermed at kunne byde dig velkommen i en af vores afdelinger næste gang du har behov for bil udlejning.